Mellrákban hunyt el a híres sportoló édesanyja: küzdelem a kór ellen

Pénzcentrum2009. július 28. 14:02

Összefogott egy amerikai jégkrém üzletlánc és a nemzeti futball-liga népszerű sztárja és együtt küzdenek a mellrák ellen. A 1988-ban alapított Cold Stone Creamery és az NFL 26 éves sztárja, Larry Fitzgerald közös akciót hirdettek.

A sportoló hat évvel ezelőtt mellrákban veszítette el az édesanyját, pedig a tudomány akkori állása szerint mindent megtettek az orvosok. A cég egy olyan kártyát bocsát ki, melyen Larry látható mérkőzés közben.

Az akció keretében minden kártyás vásárlásból 5 % a Nemzeti Mellrák Alapítvány számlájára vándorol, a szervezet megelőzésre és kutatásra fordítja az összeget. Az üzletekben történő fizetés mellett az internetes rendelések ellenértékének 5 %-a is az alapítványt illeti.

A jégkrém-gyártónál korlátozott ideig megrendelhető a sportolóval közösen kidolgozott édesség, a Heaven Eleven névre keresztelt jégkrémcsoda. A sportoló ízlését dicsérő eper ízű jégkrémben eper és banándarabkákat rejtettek el, a kompozíciót fehércsoki reszelék ékesíti. A rózsaszín termék - amellett, hogy ízletes - nemzetközileg ismert célzás a mellrák elleni küzdelemre.

Címkék: