Valós idejű adatok mobiltelefonon - ingyenes előfizetés

Pénzcentrum2009. június 2. 08:00

Már mobil eszközökön is gyorsan, hatékonyan elérhetőek a Portfoliofinancial valós idejű adatai december 1-től. Új szolgáltatásunk igénybevételéhez a mobiltelefon böngészőjén kell csak beállítani a megfelelő webcímet. Előfizetés nélkül a portfolio.hu legfrissebb hírei, illetve 15 perccel késleltetett tőzsdeadatok láthatók. Ha Ön portfolio.hu real-time előfizető vagy a GIR Light szolgáltatást használja, akkor felhasználónevével és jelszavával valós időben is követheti a tőzsdei eseményeket.

December 1-től elindult a Portfoliofinancial.hu új szolgáltatása, mellyel mobil eszközön is valós időben követhetik ügyfeleink a tőzsdei eseményeket. A szolgáltatásért a bevezető időszakban előfizetőinknek nem kell fizetni. Ha Ön portfolio.hu real-time adatszolgáltatásra fizetett elő vagy a GIR Light szolgáltatást használja, akkor felhasználónevével és jelszavával mobil telefonján is belépés után valós idejű tőzsdei adatokat láthat. A belépés gomb a mobilon felugró ablak legalsó sorában található.

A szolgáltatás igénybevétele igen egyszerű, csupán a mobiltelefon böngészőjében a következő címre kell lépnie:

- portfolio.hu és markers real-time előfizetés esetén: www.portfolio.hu/m
- GIR Light előfizetés esetén: www.portfoliofinancial.hu/m

A böngészőben először a portfolio.hu hírei jelennek meg, illetve különböző menüpontokban a tőkepiacok. Belépés nélkül 15 perccel késleltetett adatokat láthatnak , belépés után pedig valós időben követhetik a tőzsdei eseményeket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Reméljük, új szolgáltatásunk elnyeri tetszésüket!

www.portfoliofinancial.hu

Címkék: