Elképesztő fizetések Budapesten: akár havi egymillió felett is kereshetnek ezek a futárok

Pénzcentrum2023. november 17. 12:33

Olyan új bónusz rendszert vezetett be a futárok teljesítményének jutalmazására a budapesti online szupermarket, amivel akár havi egymillió forint fölött is kereshet, aki jól dolgozik. 

A Kifli.hu kőbányai raktárában az első futárok már reggel 5-kör kezdik meg a műszakot. A várost bejárva túrák sorozatát teljesítik, melyek során a Kifli-minőséget garantálják minden pillanatban. Ennek az elkötelezettségnek a jutalma az új bónuszrendszer, mellyel a cég elismerését fejezi ki az extra erőfesztésekért. 

A futárok túránként átlagosan 12 címet teljesítenek, személyes kapcsolatot teremtve a Kifli és a vásárlóink között. Most a megbecsülésünk jeléül a futárok nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a "vendéglátós hétvége" kihívást

– mondta el Kristóf Péter, last-mile manager. Gabriel Makki, ügyvezető hozzátette:

ezzel az új bónusz rendszerrel egy olyan jövőt képzelünk el, ahol azok a futárok, akik folyamatosan kiemelkedően teljesítenek, jelentős mérföldkövet meghaladó bevételt érhetnek el. Ez nem csak jutalom, ez befektetés egy tartós együttműködésbe.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A cég öko-idősávokkal, optimalizált túrákkal, valamint azáltal csökkenti a környezeti hatást, hogy 12 egyéni bevásárló utat egy futárral helyettesít, ezzel jelentősen kímélve a forgalmat és a CO2-kibocsátást. A Kifli jelenleg több mint 500 futárból álló állományát idén még akár 100 munkatárssal bővítené, olyan munkahelyet teremtve, ahol a munka ritmusa összhangban van azok törekvéseivel, akik lehetővé teszik küldetésüket, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a minőségi élelmiszereket.

Címkék:
bónusz, futár, reggel, kifli, futárok,