Milliós károkat okozott nekik Lagzi Lajcsi börtönbevonulása: Jó nagy blama, de nincs mit tenni

Pénzcentrum2023. április 27. 21:28

Lagzi Lajcsinak több zártkörű bulija is lett volna az elkövetkezendő időszakban, amiket értelemszerűen a börtönbevonulása miatt le kell mondani. Néhány szórakozóhely tulajdonosa megszólalt az ügyben, milliós kárról beszélnek.

Mint az ismert, szerda kora reggel Galambos Lajos megkezdte jogerősen kiszabott 3,6 éves börtönbüntetését, így egy nagyon hosszú hercehurca után pont került Lagzi Lajcsi áramlopási ügyének végére.

Igen ám, de információk szerint a muzsikusnak volt néhány függőben lévő koncertje, amikben bár írásos szerződéskötés nem történt, néhányan azért hoppon maradtak Lajcsi titkos börtönbevonulása miatt – írja a Bors, aki két szervezővel is tudott beszélni. Az egyik azt mondta a lapnak, hogy nagyon csalódott, nem számított erre, már elkezdte értékesíteni a jegyeket, de így azoknak az árát vissza kell adnia: "most fizethetem vissza, buli pedig nem lesz, vagyis nettó bukó ez az egész. Átverve érzem magam, de hát nem tudok mit tenni. Ez van. Milliós a kár" – fogalmazott.

Egy másik szervező is arról beszélt nem volt konkrét időpontja a koncertnek, de erre nem számított: "elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. Le voltak foglalva az asztalok, eladva a jegyek... Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent" – jelentette ki a szervező.

Címkék:
börtön, lagzi lajcsi, galambos lajos, lagzi,