Újabb magyar munkáltató jelentette be: rendkívüli béremelés lesz az infláció miatt

Portfolio2022. szeptember 12. 14:31

Egy egységes összegű, egyszeri kifizetéssel, összesen 420 millió forinttal segíti a CIB Bank alkalmazottait a háztartások növekbő költségei miatt. A vezetés bízik abban, hogy a rendkívüli támogatás segítséget jelent a munkavállalók számára.

A magas infláció, különösen az élelmiszerárak és a rezsi hirtelen emelkedése jelentős kihívást jelent sok háztartás számára – ennek enyhítésében segíti kollégáit szeptemberben a CIB Bank, egy egységes összegű egyszeri kifizetéssel, összesen 420 millió forintot fordítva erre. emellett a bank a tervezett rendkívüli béremelést is végrehajtja - számolt be a Portfolio.

A támogatást csak egy bizonyos bérszintig adja a bank, tehát a bank közleménye szerint valóban azokhoz kerül, akiknek ez igazi segítséget jelent.

Mondd el, hogy élsz!

Régóta nem volt olyan magas az infláció Magyarországon, mint 2022. augusztusában: 2021 azonos időszakához képest ugyanis az árak átlagosan több mint 15,6 százalékkal voltak magasabbak. Nincs olyan háztartás Magyarországon, amely ne érezné a saját bőrén a rohanó infláció okozta hatásokat. Mostani kérdőívünkben a magyar háztartások anyagi helyzetéről szeretnénk képet kapni, mennyire viselte meg őket a gyorsuló infláció, az energiaárak emelkedése, és hogy hatnak ezek a megtakarításaikra. Köszönjük, ha segítesz a kitöltéssel.

Címkék:
bank, infláció, cib, magyar, millió, cib bank,