Király Linda szembesült a magyar valósággal: ezért képtelen beköltözni új otthonába

Blikk2022. július 18. 12:30

Nemrég vásárolta meg élete első új lakását Király Linda énekesnő, ám mégsem felhőtlen az öröme: hét hónapja képtelen beköltözni új otthonába. Az őrületes szakemberhiány és az elszálló anyagárak miatt csúszik a felújítás, a bérlakásának a díját viszont fizetnie kell.

Király Linda végre megtalálta álmai lakását, ám úgy döntött, mielőtt beköltözik, saját ízlése szerint átalakíttatja. 

Én bizony tégláig leverettem mindent, falakat helyeztettem át. Nagy munka volt ez, de mivel kevés a jó szakember, az enyémek is keresettek, és sokszor szét kell szakadniuk a helyszínek között. Előfordult, hogy odamentem reggel, de a munkások nem voltak ott. Ennek oka egyébként sokszor az, hogy építőanyagokra heteket, olykor hónapokat kell várni - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek, majd hozzátette:

Hatalmas a szakemberhiány, én is sokáig kerestem, mire találtam egy jó csapatot, mivel arról is sokat hallottam, hogy sajnos rengeteg az olyan mester, aki csak állítja magáról, hogy tapasztalt szakember, sajnos bele lehet ebbe futni

Előfordult, hogy odament reggel, de a munkások nem voltak ott. Ennek oka egyébként sokszor az, hogy építőanyagokra heteket, olykor hónapokat kell várni.

Címkék:
felújítás, lakásár, szakember, szakemberhiány, munkások, energiatakarékosság otthon,