Új szakmát választott Iszak Eszti: vajon meg tud majd élni belőle?

Pénzcentrum2020. október 23. 15:59

A népszerű tévés műsorvezető, Iszak Eszti hasznosan töltötte szabadidejét, és elvégzett egy jogaoktatói képzést. Érdemes példát venni róla, hiszen HR-szakemberek szerint érdemes folyamatosan képeznünk magunkat, és ha van rá lehetőségünk, akkor akár kitanulni egy teljesen új szakmát.

Ahogyan a legnagyobb médiacégek jövőre tervezett új műsoraik bejelentésekor is elmondták: a koronavírus-járvány és az azzal járó korlátozások - nem meglepően - nagy leállást és kényszerszüneteket hoztak a szórakoztatóiparban. Így lett rengeteg szabadideje az egykori Viva TV, majd az RTL Klub sztárjának, Iszak Eszternek is.

A modell-műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg, mivel töltötte a napjait ez alatt. Ahogyan a Blikk szemlézi: amellett, hogy több ideje volt olvasni és pihenni,

Elvégzett egy 200 órás jógaoktatói képzést, amelyre már régóta vágyott.

"A jóga és a meditáció azt gondolom, nagyon sokat segít a testi-lelki egyensúlyunk fenntartásában vagy helyreállításában, és a mai rohanó világból kiszakít pár percre/órára" - írta bejegyzésében az ismert médiás. Nem ő az egyetlen, aki hasznosan töltötte el a kényszerű bezártságot, számos alkalmazás és internetes felület segít abban, hogy ha nem is tudunk otthonról dolgozni, fejlesszük magunkat ebben az időszakban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egy jógaoktatói képzés mindenesetre nem olcsó, ám a tapasztalatok azt mutatják, könnyen elvégezhetők. Így a kérdés az, hogy az illető a gyakorlatban is jól tudja-e majd kamatoztantni a tanultakat. A siker kulcsa az, hogy mennyien járnak majd hozzá. Aki ebből szeretne megélni, nagyon vegyes piacra készüljön: egyes jógatermekben kifejezetten alacsony a juttatásuk, míg máshol az is előfordul, hogy a vendégek után prémiumot kapnak - elvégre a résztvevők megtartása nagyban az ő munkájukon múlik.

Címkék:
tv, rtl klub, televízió, média, karantén, szórakoztatóipar, olcsó okostelefon,