700 ezres fizetés, ingyenes dubaji szállás: magyar munkatársakat keresnek

Pénzcentrum2018. augusztus 30. 16:00

Budapesten és Pécsett toboroz légiutas-kísérőket az Emirates. Sokszínű jutattási csomaggal, adómentes fizetéssel és színvonalas, térítésmentes szállással csábítanák a magyar munkavállalókat a nemzetközi céghez.

Nyílt Napot tart az Emirates. Budapesten szeptember 25-én reggel 8 órától a Marriott szállodában (1052 Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4.), míg Pécsett szeptember 27-én szintén reggel 8 órától a Laterum szállodában (7633 Pécs, Hajnóczy J. u. 37-39.) várják azokat, akik légiutas-kísérőként képzelik el a jövőjüket. Az Emirates-nél dolgozni rengeteg előnnyel jár, erről már mi is írtunk: a légiutas-kísérők egy mindenre kiterjedő munkavállalói csomagban, adómentes jövedelemben, kényelmes dubaji lakhatásban és ingyenes munkahelyi transzferben részesülnek. 

Biztosított a légiutas-kísérők egészségügyi és fogászati ellátása, valamint vásárlási és szabadidős kedvezményekre is jogosultak, de családtagjaik és barátaik is kaphatnak utazási kedvezményeket. Ennek megfelelően a felvételi eljárás is igen átfogó és alapos. Az Emirates egyik munkatársa most bepillantást enged a sikeres felvételi kulisszatitkaiba.

Vas Vandát is egy Nyílt Napon választották ki, és már öt éve dolgozik az Emirates légiutas-kísérőjeként. Azóta számtalan járaton teljesített szolgálatot, és bejárta a világ 71 különböző országát. Vanda most közkinccsé teszi, mi kell ahhoz, hogy egy jelentkező sikerrel járjon és végül a fejére húzhassa a méltán híres piros Emirates sapkát. 

1. Ellenőrizd, milyen feltételekkel lehet valaki légiutas-kísérő!

Számtalan előfeltétele van a foglalkoztatásnak. Az egyik ilyen, hogy a jelölteknek be kell tölteniük a 21. életévüket, és képesnek kell lenniük arra, hogy lábujjhegyre állva elérjék a 212 centiméteres magasságot. Ehhez a munkához megfelelő fizikai adottságokra is szükség van. Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak nem veszik figyelembe a jelentkezését.. 

2. Kerülj képbe! 

Triviálisnak tűnhet, de a jelentkezés menetét legpontosabban az Emirates állásportálján lehet megismerni. Ez tartalmaz minden olyan hasznos információt és előírást, ami eljuttathatja a jelentkezőket a sikeres jelentkezésig. A magyar légiutaskísérő azt javasolja, a jelentkezők öltözzenek az alkalomhoz illően, mint egy profi jelölt. 

3. Gyakorold a nyelvet!

Az angol nyelv ismerete természetesen alapvető elvárás, de a kommunikációs képességek összessége dönti el a jelentkezésed sorsát. A jelölt fellépésemeghatározza az első benyomást, de a kiválasztási folyamat későbbi fázisaiban olyan helyzetekbe kerül majd, ahol a kiváló kommunikációs képességekre is szüksége lesz. A légiutas-kísérők munkája megköveteli, hogy a munkatársak minden helyzetben kiválóan kommunikáljanak, ezért elkerülhetetlen, hogy a toborzási nap előtt a jelölt tesztelje a képességeit és gyakorlja a nyelveket. Az interjú gyakorlása segít a stressz leküzdésében. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

4. Érkezz a legjobb formádban!

A jelölteknek arra is fel kell készülniük, hogy akár az egész napjuk is a felvételivel telhet. A kiválasztottak értesítést kapnak majd a további teendőkről, és interjú időpontokról. A jó szellemi és fizikai állapot nélkülözhetetlen a kiválasztás során, ez kell ahhoz, hogy egy jelölt eljusson a légiutas-kísérők számára tartott tréningekig. Az intenzív képzések alatt mindvégig számíthatnak a trénerek és más munkatársak támogatására, akik osztoznak is veletek a feladatokban.

5. Változtasd meg az életed! 

Az Emirates csapatát 135 különböző nemzetiségű munkatárs alkotja, a cég pedig 86 ország 161 célállomására kínál utakat a világ hat kontinensén. Egy ilyen nemzetközi csapatban dolgozni páratlan kulturális tapasztalatot jelent. Fel kell tehát készülni egy hatalmas, de nagyon pozitív változásra. Azzal, hogy légiutas-kísérővé válsz és Dubajba költözöl, az utazás a munkád, és az életformád szerves részévé válik.

Vanda végül az interjúk mellé azt tanácsolja, hogy a jelentekzők legyenek magabiztosak és higgyenek magukban. Legalább ennyire fontos az őszinteség. Nem csak a mondanivaló tartalma fontos, de az is, ahogyan a jelentkezők mondják. Nagyon fontos a munka iránt tanúsított érdeklődésetek, és a lelkesedés. 

A Nyílt Napon való részvételhez nem szükséges előzetes regisztráció, de a jelölteknek egy fotóval és egy angol nyelven írt aktuális önéletrajzzal kell érkezniük.

Címkék:
hrcentrum, karrier, repülés, munka, légiutas-kísérő, emirates, légiutas kísérő,