Magyar melósokat keresnek: 270 ezres fizetés, nyolc általános is elég

Pénzcentrum2018. augusztus 17. 14:00

Munkatársakat keresnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A jelentkezés feltétele a 8 általános iskolai végzettség és a büntetlen előélet.

Versenyképes fizetés, biztos bér már a betanítás alatt - hangzatos hívószavak ezek. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre keresnek munkásokat. A hirdetést a Szárnyas Fejvadász facebook-oldalon szúrtuk ki.

Loading...

A hirdetés szerint poggyászrakodókat keresnek.

A fizetési keretet nettó 140 ezer és 270 ezer forint között határozták meg.

Azt írják, a jelentkezés feltétele a 8 általános iskolai végzettség és a büntetlen előélet, de előnyt jelent, ha valakinek van targoncavezető OKJ bizonyítványa és B kategóriás jogosítványa.

Nem véletlen, hogy kiemelik a büntetlen előéletet, mint feltételt. Idén januárban robbant a hír, hogy lopnak a bőröndökből a budapesti reptéren.
Először január közepén Dél-Korea budapesti nagykövetsége tett közzé egy nyilvános Facebook-posztot, amelyben arra figyelmeztették állampolgáraikat, hogy az utóbbi időben sok honfitársuk értéke tűnt el a bőröndjeikből. a következő hetekben sorra láttak napvilágot az újabb, lopásokkal kapcsolatos hírek. Február elején például Babos Tímea teniszező is arról számolt be a Facebookon, hogy táskáját nyitott állapotban vette át az utazást követően, és hiányzott is belőle néhány holmija.

A Menzies Aviation (Hungary) Kft.-nél 2 és fél év után arra is van lehetőség, hogy a munkás valamelyik külföldi bázison folytassa a munkát. A fizetés mellett van bónusz, cafeteria, biztosítanak munkaruhát, és közigazgatási határon kívülről bejáróknak támogatják az utazását: este 22 és reggel 6 óra között taxival gondoskodnak a haza-és beszállításról, aki pedig este 6 és reggel 6 között dolgozik, annak 40 százalékos bérpótlékot fizetnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egyre nő a fizikai munkások bére

Idén a második negyedévben 13 százalékkal magasabb, 1000 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére, mint az előző év azonos időszakában, 2016. második negyedévéhez viszonyítva pedig mindez átlagosan 32 százalékos növekedés - derül ki a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. közel 7 ezer dolgozó béradatai alapján készített, legutóbbi elemzéséből.

Hujber Tibor, a Trenkwalder ügyvezető igazgatója július végén úgy fogalmazott, tovább tart a fizikai órabérek folyamatos emelkedése, bár a béremelések nagyobb része az év elején zajlott le, az első negyedévhez képest is 4,2 százalékos átlagos órabér-növekedés tapasztalható.

Címkék:
hrcentrum, karrier, fizetés, munka, repülőtér, állás,