Hatalmas változás a Sparnál: 13 ezer ember érintett

Pénzcentrum2018. április 18. 19:30

Szijjné Kállai Ildikó lett a Spar Magyarország új humánerőforrás vezetője. A szakember a Praktikertől érkezett Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatójához. A SPAR hosszú távú HR-stratégiájának célja, hogy a legvonzóbb munkahely legyen a kereskedelemben.

A SPAR új humánerőforrás vezetője a korábbi évtizedekben számos hazai és nemzetközi cégnél töltött be hasonló területen vezető pozíciót. A 2000-es évek elején a győri Cooper-Tools Magyarország Kft.-nél volt HR-menedzser, ezt követően a Lapcom HR-igazgatójaként tevékenykedett Győrben. 2008-tól pedig tíz éven át a Praktiker Magyarországnál volt HR-vezető, ahol széleskörű nemzetközi tapasztalatokat is szerzett. A SPAR-nál közel 13 000 munkavállalóért fog felelni - írja közleményében a cég.

Örülök, hogy egy kitűnő csapathoz csatlakozhatok, ahol a dolgozók kétharmada nő

-    mondta el Szijjné Kállai Ildikó, aki hozzátette azt is, hogy a folyamatos fejlesztések és üzletnyitások miatt hosszú távon szükség van az elkötelezett és motivált munkatársakra.

Az új szakember célkitűzése, hogy még láthatóbbá tegye a SPAR-t a munkaerőpiacon, továbbá kiemelten fontosnak tartja megszilárdítani a cég működési elveihez alkalmazkodó HR-struktúrát.

Címkék:
hrcentrum, hr, karrier, pénzcentrum.hu, spar,