Itt az újab béremelés: 11 százalékkal kapnak többet itt a gyári melósok

Pénzcentrum2018. február 10. 11:30

A tavalyi évben dinamikusan nőtt Pécs egyik iparvállalata. A cégnél a foglalkoztatottak száma 2017-ben több mint 20 százalékkal emelkedett, míg a munkatársak bére átlagosan a tavalyi 10 százalékos emelés után idén újabb 11 százalékkal nő. A német tulajdonú pécsi vállalat ezen felül az idei évben tovább fog bővülni.

A Hauni Hungaria Baranya megye 3. legnagyobb árbevétellel rendelkező cége, jelenleg több mint 1250 főt foglalkoztat, a tavalyi létszámnövekedés pedig meghaladta a 20 százalékot. A helyi gazdaságban évek óta stabil szerepet betöltő vállalat évek óta Pécs legnagyobb adófizetője. Az idei évre további bővülést tervez a cégvezetés: legalább száz új kolléga, elsősorban fémipari és villamosipari tapasztalatokkal rendelkező szakember felvételével számolnak - írják közleményükben.

A vállalat a tavalyi, átlagosan 10 százalékos béremelés után az idei évben újabb, 11 százalékot meghaladó emelésben egyezett meg a szakszervezettel.

A céfgél törzsgárda program is működik a hosszú ideje ott dolgozók extra jutalmazására. Mindemellett lehetőség van szakmai és nyelvi továbbképzéseken részt venni, de munkakörtől függően részmunkaidő vagy az otthoni munkavégzés is elérhető a haunis munkavállalók számára. Az új munkavállalók beilleszkedését a Pártfogó Program is megkönnyíti, amelynek keretein belül minden új kollégát 90 napon keresztül egy pártfogó segít eligazodni az új munkakörnyezetében.

Címkék:
hrcentrum, karrier, gyár, munka, baranya,