Fizetésemelésre számított, de óriásit csalódott a TV2 sztárja

Pénzcentrum2017. június 18. 14:30

A TV2 műsorvezetője arról vallott, hogyan távozott az RTL Klubtól. Néhány ezer forinttal találta magát az utcán.

A Micsoda nők! című műsorban, Várkonyi Andreának árulta el Mádai Vivien, hogy milyen körülmények között távozott az RTL Klubtól - írja a Blikk.

Sosem fogom elfelejteni, amikor egyik délután az adás végén behívtak és közölték, hogy átalakul a műsor, majd megköszönték az eddigi munkámat. Én azt hittem, hogy fizetésemelést akarnak adni, így megdöbbentem

- nyilatkozta a műsorban Mádai Vivien a Blikk szerint. A műsorvezető most már a TV2 alkalmazásában áll, kirúgása körüményeiről még azt is elárulta, hogy rosszkor jött a hír: 3500 (háromezerötszáz) forintja volt.

A héten foglalkoztunk azzal a kérdéssel, hogy honnan  lehet tudni, ha hamarosan kirúgnak minket a munkahelyünkről.

Baj van, amikor már a kommunikáció lerövidül és az is egy könnyen észrevehető és intő jel lehet, ha a főnökünk már nem is próbálkozik a fejlesztésünkkel, tanításunkkal, megoldáskereséssel

-nyilatkozta lapunknak korábban Nagy Adrienn, a Parrish & Crawler tanácsadói iroda szakmai igazgatója.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nem tudjuk tapasztalt-e ilyet Vivien, de ha bővebben kíváncsi vagy arra, hogy mik lehetnek az elbocsátást megelőző nyugtalanító jelek, akkor kattints ide.

Borítókép forrása: MTVA Sajtó- és Fotóarchívum
Loading...

Címkék:
karrier, utazás, vonat, tv2, munka, kalauz,