Menj sörkóstolónak: 4 milliós fizetés vár

Pénzcentrum2016. december 1. 16:42

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne a sörivással pénzt keresni? Akkor van egy jó hírünk: ma már ez sem lehetetlen! Ráadásul még tapasztalat sem kell hozzá.


A Carlsberg sörgyártó cég a "Talán ez a legjobb munka a világon" című kampánya keretében keresi azt a szerencsés rajongóját, aki hajlandó 4 órán keresztül sört kóstolni és képviselni a márkát. A legjobb pedig az benne, hogy ezzel ráadásul nem is keveset, forintba átszámolva

4 milliónál is többet kereshetünk.

A bökkenő "csak" annyi, hogy a jelentkezőket Szingapúrban várják. Akinek azonban ez nem probléma, az bátran jelentkezhet, ha elmúlt 18 éves, ugyanis tapasztalatot nem kérnek a munkához. Jelentkezni egyébként december 4-ig lehet.

Akár gin kóstoló is lehetsz

Manapság egyre több olyan állást kínálnak, ami merőben eltér az átlagostól. A fenti példa mellett ma már létezik például egy ILoveGin nevű szervezet, akik havonta találkozót szerveznek, egy amolyan Gin&Tonic klubot, hogy a vendégeknek segítsenek megtalálni, hogy melyik kézműves gin lesz a következő kedvencük. Ehhez segítségül hívnak egy lelkes, gin-kedvelő gyakornokot, vagy ahogy ők hívják, ginternt.

Neki az a dolga, hogy végigkóstolja az új gineket, látogatja a szeszfőzdéket, és segít az új márkák és ízek kidolgozásában. Munkája során ráadásul rengeteget utazhat: mivel az Egyesült Királyság és Európa különböző pontjain kell segíteni a ginfőzdék munkáját. A kínált állás elég rugalmas, otthonról is lehet végezni, de számolni kell természetesen a sok utazással is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az elvárás annyi, hogy a jelentkező nagyon szeresse a gint, megtudja különböztetni egymástól a jó minőségűt a silánytól, 18 év feletti legyen, és rendelkezzen jogosítvánnyal. Utóbbi feltétel egy kicsit furcsa, mivel leegyszerűsítve az lesz a munkája, hogy alkoholt igyon, tehát nem ajánlott autóval járnia munkába.

Elsőre talán nem tűnik túl komoly munkának, viszont évi minimum 20 ezer fontot fizetnek érte (ez 370 forintos árfolyamon számolva 7 millió 400 ezer frointot jelent), ami még az Egyesült Királyságban is egész jó fizetésnek számít.

Címkék:
pénz, karrier, munka, sör, kóstoló, carlsberg,