Te jó ég! Ennyit keres Berki Krisztián a TV2-nél

Pénzcentrum2015. november 30. 16:35

Közel a duplájára emelkedett Berki Krisztián fizetése. Míg tavaly 100 ezret kapott, idén már közel 200 ezret tehet zsebre adásonként az Édes Élet sokat foglalkoztatott szereplője. Ez pedig nem kevés, hiszen Magyarországon jelenleg az átlagkereset havonta 243 ezer forint.

Megemelkedett a fizetése Berki Krisztiánnak, a SuperTV2 Édes Élet című műsorának egyik legtöbbet foglalkoztatott szereplőjének. Míg az előző szériában 100 ezer forintot tehetett zsebre, addig idén már 160-200 ezer forint körüli fizetést kap adásonként - tudta meg a Blikk egy a neve elhallgatását kérő informátortól. A fizetésemelés feltehetően annak köszönhető, hogy visszatért a műsorba Berki gyermekének anyja Pamela, a nézők pedig kíváncsiak a velük történő eseményekre.

Mivel Berki Krisztián hetente 5 napot van képernyőn, ezért, ha naponta hazaviszi a bruttó 200 ezres fizetését, akkor havi szinten bruttó 4 millió forintot kereshet meg ezzel a műsorral. Ne feledjük azonban, hogy Berki például a FEM 3 Café műsorában is feltűnik.

Nem mindegy, hol dolgozunk

Míg Berki Krisztián egy adásért kaphat bruttó 200 ezer forintot, addig a legfrissebb adatok szerint Magyarországon az átlagfizetés havonta bruttó 243 ezer forint körül mozog.

A Központi Statisztikai Hivatala (KSH) adatai szerint idén augusztusban 5,4 százalékkal magasabbak voltak a havi átlagkeresetek, mint egy évvel korábban. A legtöbbet a pénzügyi biztosítási szektorban dolgozók vihetik haza, itt az átlagkereset idén augusztusban 455 ezer forint volt.

A mezőgazdaságban 5,3, az építőiparban 6,3 százalékkal nagyobb volt az átlagkereset, mint tavaly augusztusban, ez 183, illetve 192 ezer forint bruttót jelentett. Az ipari átlagkereset 258 ezer forint volt, a kereskedelemben 222, a szálláshely szolgáltatás és vendéglátás területén csak 161 ezer forint volt a bruttó kereset az infokommunikációs szektorban viszont elérte a 443 ezer forintot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

Címkék:
karrier, ennyit keres, fizetés, tv2, berki krisztián, fizetésemelés,