Ezt mindenképp intézd el a munkahelyeden, még ma!

Pénzcentrum2015. január 5. 06:03

Már most, év elején érdemes lefoglalni a legjobb időpontokat a 2015-ös szabadságokhoz. Használd ki a hosszú hétvégéket, előzd meg a kollégákat, és foglald be még ma a szabadságodat!

Felemásan alakul az idei év a munkaszüneti napok, pihenőnapok szempontjából. Március 15-e és november 1-je is vasárnapra esik, így két munkaszüneti napot bukunk. Május 1-je viszont péntek, így az 3 napos hétvégének számít, hasonlóan október 23-hoz. Augusztus 20-a idén csütörtök, amikor a pénteki pihenőnappal megtoldva 4 napos hétvégét kapunk. Idén is hosszú - bár 2014-hez képest egy nappal rövidebb - lesz a karácsony: december 24-e ugyanis csütörtökre esik.

Lássuk, hogy alakulnak 2015-ben a munkaszüneti napok, ünnepnapok:


Loading...

Mikor kell bedolgozni a pihenőnapokat?

január 10. (szombat) munkanap
január 02. (péntek) pihenőnap

augusztus 08. (szombat) munkanap
augusztus 21. (péntek) pihenőnap

december 12. (szombat) munkanap
december 24. (csütörtök) pihenőnap

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mikor érdemes szabadságot kivenni?

Ha tudjuk, hosszabbítsuk meg az ünnepi - húsvét, pünkösd - hétvégéket 1-2 nappal, de egy őszi kirándulásra, wellnesre a meghosszabbított október 23-i hétvége is tökéletes lehet.

Nyáron viszont érdemes kihasználni az augusztus 20-i négynapos hétvégét: ha kivesszük előtte a hétfő-kedd-szerdát, három nap szabadsággal összesen egy hetet kapunk. Karácsonyra is érdemes hagyni 3 napot, így kivehetjük 24-e előtt a hétfő-kedd-szerdát, ha pedig az azt követő hétre is marad szabink, egy igazán hosszú téli szünetet hozhatunk össze.

Címkék:
karrier, munkahely, munkaszüneti nap,