20 év után munka nélkül maradhat a TV2 sztárja

Pénzcentrum2013. december 21. 13:06

Létszámleépítés áldozata lett Szíj Melinda. A Megasztárban feltűnt énekes azonban nem marad sokáig munka nélkül.

"Ma utószor gördül be kicsi kocsim a nagyigmándi műszaki központ parkolójába. 20 esztendő után fájó szívvel búcsúzom második otthonomtól, szeretett munkahelyemtől, munkatársaimtól. A feledhetetlenül sok szépet és jót, amit itt kaptam, a következő dallal szeretném megköszönni, kívánva szerencsés életutat minden IKR-es kollégának. Tisztelettel: Szíj Melinda."

Ezekkel a sorokkal búcsúzott munkahelyétől a Megasztárban feltűnt énekes hivatalos Facebook-oldalán. A Bors úgy tudja, csődeljárás zajlik a Bábolna IKR Zrt. ellen, Melinda pedig - több más kollégájával együtt - ennek esett áldozatul. A lap azonban azt is tudni véli, hogy Szíj Melinda januártól az IKR Zrt. helyett az IKR Agrár Kft.-nél dolgozhat.



Évek óta nem voltak ilyen optimisták a munkaadók

A munkaadók 11 százaléka a létszám bővítését tervezi a jövő év első negyedében, 8 százalékuk elbocsátásokkal számol, míg 74% nem tervez létszámváltozást - derül ki a Manpower 2014 első negyedévére szóló felméréséből.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A munkaerőfelvételi hajlandóság továbbra is elsősorban a Nyugat-Dunántúlon erős, de Észak-Dunántúl kivételével mindenütt javulás volt és a mutató pozitív. Iparági bontásban többségében ugyancsak javulást láthatunk. Legkedvezőbbnek, különösen a tavalyihoz mérve, a pénzügy- biztosítás, ingatlanszektor, a vendéglátás és a gyártás, termelés látszik. Egyedül a mezőgazdaágban mutat stagnálást, az építőiparban további, bár kisebb visszaesést az index.

Címkék:
karrier, manpower,