Kiderült: ennyit keresnek a Hal a tortán sztárcelebjei

Pénzcentrum2013. szeptember 8. 13:03

Igencsak jól keresnek a Hal a tortán szereplői. Nem elég, hogy a főzéshez szükséges alapanyagot a csatorna fizeti, az egyhetes lakomákért ötszázezres sztárgázsit zsebelnek be.

Persze van az éremnek másik oldala is, a forgatások nagyon elhúzódnak, alkalmanként hajnali kettőig is eltartanak. Így kétségtelen, hogy a celebek megdolgoznak a pénzükért - írja a Bors.

A lap megbízható forrásból származó információi szerint fejenként 400-500 ezer forint körül mozog a heti gázsijuk, attól függően több, vagy kevesebb, hogy mennyire foglalkoztatott hírességről van szó.

Az átlagember számára félmillió rengeteg pénz, két-három hónapot is dolgozik érte, de mi sem lazsálunk. Ez alatt az egy hét alatt több heti munkát végzünk el - mesélte az egyik szereplő, aki nem kívánta felfedni a kilétét.

A magyarok fele elhagyná az országot egy jó állásért

Persze nagyon kevesen álmodhatnak ilyen luxusfizetésről Magyarországon. Talán ez okozza azt is, hogy Magyarországról többen költöznének külföldre egy jó állásért, mint a közép-európai régió többi országából, a megkérdezettek 48 százalék költözne el, ha kapna megfelelő állást egy másik országban. A lengyelek közül 34 százalék, a szlovákoknál 32 százalék, míg a cseheknél csak 30 százalék hagyná el a hazáját a jobb munkalehetőségekért.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Érdekes, hogy Magyarországon a legalacsonyabb azoknak az aránya, akik lemondanának a fizetésük egy részéről az állásuk megmaradásáért cserébe. A magyarok közül mindössze 15 százalék lenne hajlandó ilyen áldozatra, míg a régió többi országában ez az arány 30 százalék felett van - derül ki a Workmonitor című kiadványból.

 

Címkék:
karrier, celeb,