Itt a lista! Ezek a legfontosabb változások szeptemberben - a hét hírei

Pénzcentrum2013. szeptember 8. 18:34

Ezek a 36. hét legfontosabb, legérdekesebb hírei a Pénzcentrum.hu-n. A teljes hír elolvasásához kattints a címekre.

Ezek a legfontosabb változások szeptembertől - itt a lista!
A nyár végével nem csak a rövidülő nappalok, s az egyre hidegebb időjárás hoznak változást. Hétköznapjainkat, ahogy az ősszel gyakorta lenni szokott, jó néhány fontos változás is kíséri. A Pénzcentrum.hu mutatja, mi minden változott szeptember elsejével.

A kuponos utazások titkai: így nyaralt a fél ország

Az idei évben is jól pörögtek a kuponos, bónuszos utazások. A piac legnagyobb szereplői a Pénzcentrum.hu körképében elmondták, hogy sikerrel zárták az idei szezont, minden eddiginél többen választották az akciós utakat. Volt, akinél a teljes utazási csomagokat keresték, volt, ahol az apartmanok, míg máshol a kimondottan olcsó szállások lettek népszerűek.

Jön az újabb rezsivágás: ennyit spórolhatnak a családok

További 10 százalékos rezsicsökkentésről dönthet mai napon tartott ülésén a Fidesz frakció. Kiszámoltuk, ennyi marad a magyar családok zsebében az újabb rezsivágást követően. Könnyedén előfordulhat viszont, hogy ami az egyik zsebünkben bent marad, az a másikon ki is folyik.

Senki sem úszhatja meg a bankok legújabb áremelését?

Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a cégek háromnegyede nem ott vezeti pénzügyeit, ahol számára az a legolcsóbb lenne - ez pedig részben a nehezen átlátható banki hirdetmények miatt van így. Cikkünkben a kisebb vállalkozásoknak szánt csomagok közül keressük a legolcsóbbakat.

Indul a nagy kedvezményvadászat: vajon ki jár jól?
Továbbra is homály fedi, milyen formában tervezik a kormánypártok a gyermekek utáni adókedvezmény kiszélesítését, a frakcióvezetők által közölt számok ugyanis ellentmondanak a korábban nyilvánosságra hozott elképzeléseknek.

Címkék:
hitel, karrier, energia, adó,