Megmenekült a kilakoltatástól a nyugdíjas celeb

Pénzcentrum2013. április 28. 13:02

Fellélegezhetnek a táncdaléneklés rajongói, Uhrin Benedek bácsit mégsem teszik az utcára, miután a kifizették a nevére írt több milliós közműtartozást. A tíz millió forint körül vásárolt lakásuk ugyan még nincs a nevükön, de a fiával élő sztárnak már nem kell félnie a kilakoltatástól - írja a Blikk.

A Uhrin bácsi és fia úgy vásárolt lakást, hogy az a nevükre eddig még nem került csak a régi tulajdonos által felhalmozott több milliós köztartozás. Miután Blikk megírta a bácsi történetét, amivel mi is foglalkoztunk úgy néz ki, rendeződik az ügy. A nagy hírverés után befizették az elmaradt csekkeket, így Benedek bácsi és fia is maradhat a Havanna lakótelepi panelben.

Sikerült sarokba szorítani magánnyomozásunkkal a lakás eladóit. Megtaláltuk P. Lászlót, akitől a közüzemi tartozás miatt mindössze 2 millió forintért szerezte meg az "ingatlanvállalkozó" a kétszobás lakást, amelyet Uhrinéknak kis felújítás után tíz és fél millió forintért, messze a piaci értéke fölött "adtak el", ráadásul úgy, hogy nem került a nevükre. Ha az idős, szinte magatehetetlen énekes és beteg fia nem fizetett volna, kiteszik őket az utcára, és az ingatlanos ismerőse nevén marad a lakás, amelyet ismét árulhattak volna - vázolta röviden a lakásmaffia által gyakorta használt trükköt Török Szabó Erzsébet, az egyesület elnöke.

Címkék:
lakás, lakásmaffia,