A konkurencia mentheti meg a csődtől az RTL sztárját

Pénzcentrum2013. április 20. 13:02

A csőddel néz farkasszemet a Barátok Közt egykori Berényi Andrása. R. Kárpáti Pétert a konkurencia húzhatja ki a csávából.

Korántsem rózsás R. Kárpáti Péter anyagi helyzete - írja a Blikk. Miután megszűnt szerződése a csatornával, a nyakába szakadtak a számlák. A svájcifrank-alapú hitele miatt már el kellett adnia a házát, jelenleg egy aprócska albérletben húzzák meg magukat a családjával.

A lap értesülése szerint ugyanakkor a konkurencia húzhatja ki a csávából a többb mint egy évtizeden keresztül naponta képernyőn lévő színészt. Egyre többen beszélnek arról ugyanis, hogy a színész a TV2 esti sorozatában folytathatja karrierjét. Egy biztos, az RTL nem marasztalja: "R. Kárpáti szíve joga, hogy eldöntse, mihez kezd, nem gördítünk, nem is gördíthetünk semmilyen akadályt a váltás elé" - nyilatkozta a lapnak Kalamár Tamás, a Barátok közt producere.

"Természetesen érkeznek új szereplők a sorozatba a közeljövőben is, és az is köztudott, hogy többször választottunk már máshonnan jól ismert színészeket. Éppen ezért nincs kizárva semmi, nálunk minden megtörténhet, de konkrétumot természetesen nem árulhatok el" - mondta el a lapnak a pletyka kapcsán Nagy Tamás, a Csillagkúton játszódó sorozat producere.

 

Címkék:
karrier, devizahitel, csőd,