Kirámolták a lakást, a biztonsági kamera mindent rögzített + videó

Pénzcentrum2013. február 25. 17:56

Nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. január 30-án betörtek egy tatai lakásba és onnan ékszereket, személyes iratokat tulajdonítottak el. A feltételezett elkövetőket rögzítette a ház biztonsági kamerája, azonosításukban a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Szétdúlt otthonra érkeztek haza a Május 1. úton található lakás tulajdonosai 2013. január 30-án. A betörésről azonnal értesítették a rendőrséget. A bűnügyi szemle során a nyomozók megállapították, hogy a lépcsőházban működő két biztonsági kamera egyike rögzítette a feltételezett elkövetőket. A felvételen jól látható, amint két férfi bemegy a lépcsőházba, majd az eltulajdonított értékeket a ház előtt várakozó társuknak továbbítják.

Az elkövetők azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikén várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a felvételen látható férfiakról, tartózkodási helyükről. Bejelentés tehető továbbá személyesen a Tatai Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőrnél. A bejelentő adatait kérésre a rendőrség zártan, az ügytől elkülönítve kezeli.

Címkék:
karrier, rablás, videó, tolvaj,