28 rendőr kellett a bűnbarlang felszámolásához: mindent lefoglaltak

Pénzcentrum2012. február 21. 19:10

Tiltott szerencsejáték szervezése miatt fogtak el pár nappal ezelőtt a bicskei rendőrök egy 30 éves fehérvári férfit, aki az általa üzemeltetett egyik csákvári vendéglátóhelységben pókert szervezett - olvasható a rendőrség honlapján. Az egyenruhás rendőrök és a civil nyomozók az éjszakai szórakozóhelyek ellenőrzése során fülelték le a texas hold'emet játszó társaságot. Így még a játék vége előtt kénytelen volt mindenki mindent betolni.

A Bicskei Rendőrkapitányság február 11-ről 12-re virradó éjszaka akciót szervezett a környék szórakozóhelyeinek átfogó ellenőrzésére. A razzia során összesen 28 rendőr vett részt, köztük egyenruhások és civil nyomozók egyaránt.

Az akció során jártak Bicskén, Alcsútdobozon, Válon, Száron, valamint Csákváron is. Utóbbi település egyik vendéglőjébe éjfél után néhány perccel érkeztek meg. Amikor az épületet átvizsgálták, egy függönnyel elválasztott teremben rátaláltak egy pókerező társaságra.

A teremben megtartott helyszíni szemle során a rendőrök lefoglalták az összes póker kelléket; a kártyákat, a zsetonokat, a pókerasztalokat és a játékosok által beváltott 47 000 forintot is.

Mint kiderült, az osztó maga az üzletvezető volt, aki a játékosokat saját maga szervezte be a texes hold'em játékba. Az eddig beszerzett információk szerint havi egy-két alkalommal jött össze a hét fős társaság, akik között voltak helyiek, de budapestiek is, nők-férfiak vegyesen. Őket mindegyiküket tanúként hallgatták ki az üggyel kapcsolatban a bicskei nyomozók.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A 30 éves fehérvári üzletvezetőt tiltott szerencsejáték szervezése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomást nem tett. Szabadlábon védekezik. Tettéért akár két évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság.

 

Címkék: