Ilyen luxusúton voltak a magyar végrehajtók

Magyar Hírlap2011. október 18. 08:35

Amerikai luxusúton vettek részt a hazai végrehajtók. Amíg itthon egyre több család ajtaján kopogtatnak a kamara tagjai, addig 100 szerencsés végrehajtó focimeccsen, helikopteres Los Angeles-i városnézésen pihente ki fáradalmait - írja a Magyar Hírlap.

Október elején 13 napos tengeren túli luxusutazáson vett részt mintegy száz magyarországi végrehajtó. Bár az utazás költségét - a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara tájékoztatása szerint - minden érintett maga állta, azonban egyes hangok arra engednek következtetni, hogy a kamara is hozzájárult az amerikai út költségeihez.

A napilap írása szerint a 13 napos luxusút során négycsillagos szállodában szálltak meg a végrehajtók, s a néhány szakmai előadás között ellátogattak az Amerikai Ligában játszó két csapat, az LA Galaxy (David Beckham csapata) és a Real Salt Lake futballmeccsére, Los Angeles-i városlátogatásukon megnézték a Hollywood feliratot, a Rodeo Drive-ot, Beverly Hillst és a Mojave-sivatagot is.

Emellett ízelítőt kaptak Las Vegas látnivalóból, részt vehettek a helikopteres fakultatív élményrepülésen a város felett, majd egész napos kirándulásukon megnézhették a Grand Canyont. A Hoover-gátat követően San Francisco volt az úti cél, ahol a Golden Gate hidat és a Union Streetet láthatták. Majd San Francisco utcái után az Alcatraz börtönsziget következett - a sacramentói látogatást megelőzően.

 

Címkék: