Ítélet: súlyos tízmilliókat bukhat Stohl András

Pénzcentrum2011. március 31. 13:23

Maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetésért 2 év 4 hónap börtönre ítélte a bíróság első fokon Stohl Andrást, emellett 5 évre a vezetéstől és 3 évre a közügyektől is eltiltotta a színészt. Ha Stohl valóban ennyi időt tölt börtönben, akár bő 40 millió forintos fizetéstől is eleshet. Az ítélet nem jogerős, Stohl fellebbezett a bírósági döntés ellen.

Stohl András két év négy hónap börtönbüntetést kapott, ráadásul a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. Az ítélet nem jogerős, Stohl fellebbezett a bírósági döntés ellen.

Hónapokkal ezelőtt, a tárgyalás kezdetekor a bíró egyebek mellet megkérdezte a színésztől, hogy mennyi a havi keresete, amire Stohl úgy válaszolt: "másfél millió forint". Így ha a színész-műsorvezető valóban ennyi időt tölt börtönben, 42 millió forinttól biztosan elesik.

Mennyi a nyugdíja Demszky Gábornak? 900 ezres fizetése után alig kap valamit - KATTINTS!

Ugyanakkor néhány hete még arról írtunk, hogy a színész összesen 10 darabban játszik. A Blikk információi szerint a több mint 250 ezer forintos alapgázsija mellett 30-40 ezer forintot kap előadásonként, ami a márciusi 16-i színpadi fellépésével számolva közel egymillió forintot kóstál.

A ValóVilágért havonta 600 ezer forint körüli honoráriumáról, és a szinkronszerepeiért kapott összegekről sem, amelyekkel együtt bizony már nagyjából kétmillió üti a markát (ezzel az összeggel számolva akár 56 millió forinttól is eleshet). Stohl korábbi nyilatkozataiban is elárulta, hogy bizony muszáj eltartania a családját, Ancsika és három lánya megélhetéséről akkor is gondoskodnia kell, ha a bíróság letöltendő szabadságvesztésre fogja ítélni balesete miatt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Kérdés persze, hogy az ítélet következményeként vajon szerződést bont-e a Nemzeti Színház és az RTL Klub a művésszel, és egyelőre azt sem tudni, másodfokon változik-e az ítélet.

 

Címkék: