Brutális halál a plázában: a részletek

Pénzcentrum/MTI2011. február 26. 19:18

Egy moszkvai bevásárlóközpont bejáratánál robbantotta fel magát egy férfi szombaton. Nemrég egy budapesti bevásárlóközpontban is öngyilkos lett egy fiatalember.

A moszkvai pláza bejáratánál önmagát felrobbantó férfi életét vesztette, de a jelentések szerint további áldozatok nincsenek. A férfi a bolt közelében parkolta le kocsiját, kiszállt, s miközben valamit mormogott, elindult a bejárat felé. Azután elővett egy kézigránátot, s felrobbantotta magát.

Állítólag egy üzletemberről van szó, aki öngyilkos lett. Január 24-én egy pokolgépes merényletben 37 ember halt meg az orosz főváros domogyedovói repülőterén.

Azóta a moszkvai bevásárlóközpontok és pályaudvarok egymás után kapják a különböző, merényletekkel fenyegető telefonhívásokat, amelyek miatt többször ki kellett üríteni az épületeket.

Halál a Mammutban

Mint arról a Pénzcentrum.hu is beszámolt, december közepénkiugrott egy 20 éves férfi a Mammut 2 harmadik emeletéről, hogy öngyilkosságot kövessen el. A fiatal férfi a azonnal szörnyethalt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Egy szemtanú elmondása szerint, a húsz év körüli férfi moziban volt, az egyik film közben ugrott fel a helyéről, hogy hirtelen felindultságból véget vessen életének. Bár a dolgozók megpróbálták lefogni, nem sikerült, kirohant és nekifutásból a mélybe vetette magát.

 

 

Címkék: