Álommunka: kétszázmillió forint két percért

Pénzcentrum2011. január 11. 18:02

Orlando Bloom, Angliából származó filmszínész, a hírek szerint több mint 1 millió dollárért (216 millió forint) vállalt egy alig kétperces jelenetet a most készülő "The Hobbit" című filmben.


Amellett, hogy korábban kiderült, hogy Sir Ian McKellen újra Gandalfot, a mágust fogja alakítani és Cate Blanchett pedig újra Galadriel lesz a Peter Jackson által rendezte "The Hobbit" című filmben - ami a Gyűrűk Ura filmtrilógia előzményeit feldolgozó történet - mindenképp meglepő, hogy Orlando Bloom, vagyis Legolas ismét eljátszhatja a tünde herceg szerepét.

Ugyanis Legolas feltűnése a filmben mindenképp furcsának tekinthető, mivel a J. R. R. Tolkien által írt könyvben eredetileg nem jelenik meg a karaktere, kizárólag az apjáé. A készítők valószínűleg úgy gondolhatják, hogy a színész megjelenése a készülő filmben, a siker újabb záloga lehet és ez minden pénzt megér.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A két részletben a mozikba kerülő előzménytörténet első részének bemutatása és Orlando Bloom alig kétperces vendégszereplése, ez év decemberében várható a filmvásznon.

A Gyűrűk Ura filmtrilógia sikere
A filmek összesen 17 Oscar-díjat kaptak (négyet A Gyűrű Szövetsége, kettőt A két torony és tizenegyet A király visszatér), közöttük több "nagy" díjat is elnyertek - A király visszatér gyakorlatilag minden kategóriában nyert, amelyikben jelölték, köztük a Legjobb film díját is elhozta. A díjátadón történő elsöprő győzelmét általában az egész trilógia elismerésének tekintik.

A filmek rendkívül sikeresnek bizonyultak a mozipénztáraknál is. A király visszatér premierjére az új-zélandi Wellingtonban került sor, és a filmtörténetbe a legnagyobb bevételt hozó szerdai premierként vonult be. Ez a film egyébként a Titanic és az "Avatar" után a harmadik, amelynek bevétele világszerte meghaladta az egymilliárd dollárt.

Címkék: