Megszerezték Király L. Norbi bankszámlaszámát! Mi lesz a pénzzel?

Pénzcentrum2010. december 23. 04:44

Eddig tisztázatlan körülmények között megszerezték és egy internetes oldalon közzétették az X-Faktor bronzérmesének bankszámlaszámát. Az énekesnek azonban nincs mitől tartania, nem a pénzére pályáznak, hanem éppen ellenkezőleg. A rajongói kezdtek gyűjtésbe, így kívánják anyagilag támogatni a szakmai előmenetelét.

"Jól ismervén a pályakezdés anyagi terheit és a függetlenség megteremtésének alapvető problémáit, szeretnénk hozzásegíteni Király L. Norbertet ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét, és ne tegye ki magát olyan kötelezettség vállalásának, mely aránytalan terhet ró a vállára. Ezért utaljunk át Norbinak annyi SMS-nyi összeget, amennyit neki szántunk, ha bejutott volna vasárnap a döntőbe" - szólt a felhívás.

Az énekes a Borsnak azt nyilatkozta, hogy nem ő kérte a pénzt a rajongóktól. "Fogalmam sincs honnan szerezték meg a bankszámlaszámomat, nem én adtam ki, nem én kértem, hogy küldjenek nekem pénzt. Viszont elképesztően nagy öröm számomra, hogy így kiállnak mellettem az emberek, és segítenek abban, hogy megkönnyítsék a dolgom, hogy egyszerűbb legyen azzal foglalkoznom, amivel szeretnék" - mondta a lapnak Király L. Norbert.

Korábban: Kiderült: ennyit keres Stohl András

Nézd meg az RTL Klub videóját, hogyan nyűgözte le Norbi a zsűrit Joe Cocker, You can leave your hat on című számával:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címkék: