Tragikus baleset: meghalt Gárdonyi Róbert

Pénzcentrum2010. november 24. 13:22

Az egyik legismertebb magyar cégcsoport, a G'Roby alapítója és névadója november 19-én este tragikus körülmények között elhunyt - tájékoztatta lapunkat a G'Roby Centrum Kft.

Gárdonyi Róbert és 21 éves fia Dél-Afrikában túráztak, ahol terepjárójukkal, eddig ismeretlen körülmények között, frontálisan ütköztek egy másik autóval.

Mindkét jármű vezetője és egy-egy utasa a helyszínen meghalt.

A G'Roby cégcsoport vezetését évek óta öttagú igazgatóság látta el, amely az alapító nélkül teljes hatáskörrel működik tovább, halála a cég működését nem veszélyezteti.

 

Gárdonyi Róbert
1981-ben, az érettségi után öt évig a Malévnál dolgozott forgalmi tisztként

1986-ban egy kis tejivót üzemeltetett

1986-90-ig a Hungexpónál kiállításkivitelezőként dolgozott

1991-ben üzlettársával együtt megnyitott Roberto néven egy élelmiszerboltot

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

1992-ben megalapította a G'Roby élelmiszerdiszkont-láncot

A G'Roby

A G'Roby Élelmiszer-szupermarket lánc, mely 1992 óta működik Budapesten, 1999-ben indította útjára házhozszállítás szolgáltatását, és Magyarországon az elsők között, 2000 tavaszán nyitotta meg online áruházát.

Öt szupermarketet üzemeltetnek Budapesten.

 

Címkék: