A magyar celeb és a devizahitelek: újrakezdi?

Pénzcentrum2010. október 14. 04:42

A Mónika show egykori műsorvezetőjét kivették a Reggeliből, ezzel többet nem tűnik fel az RTL Klubnál. Kilenc év után idén szűnt meg az Erdélyi Mónika nevét viselő kibeszélő show, a műsorvezető most várhatóan felhagy a tévézéssel is. Kevesen tudják, hogy a kereskedelmi tévék indulása előtt Erdélyi Mónika banki hitelelemzőként dolgozott.

Banki karrierjének befejezése után Erdélyi Mónika 1997-ben elvégezte Lőrincz Gabriella televíziós tanfolyamát. 1998-ben került a Budapest Televízióhoz, majd 1999-ben már a TV2 hírszerkesztőjeként dolgozott. 2001 és 2010 között a Mónika-show házigazdája volt.


Ha Erdélyi Mónika úgy döntene, visszatérne dolgozni a bankok világába, valószínűleg messze nem keresne olyan jól, mint a televíziónál. A Pénzcentrum.hu információi szerint ugyanis havi bruttó fizetése nagyjából 250-300 ezer forint körül lenne. Helyzetét nehezítené az is, hogy bő tíz évet kihagyott eredeti szakmájában.

A hitelügyintézők legfontosabb feladatai közé tartozik a hiteldokumentációk ellenőrzése, a jövedelemvizsgálat, a hitelbiztosítékok minősítése, illetve a hitelezési döntéshozatal előkészítése.

Címkék: