TOP 5: a leggazdagabb pornósok listája! Íme a szexipar milliárdosai

Pénzcentrum2010. szeptember 7. 17:32

Idén is összeállították a leggazdagabb pornósztárok listáját. A rangsor azt bizonyítja, hogy legismertebb felnőttfilmesek közel olyan jól keresnek, mint a legnagyobb hollywoodi filmsztárok. Vannak, akik a filmezés mellett saját vállalkozásukat üzemeltetik, mások önéletrajzi könyvükkel is tarolnak.

Az 5. helyezett Maria Takagi popénekesként kezdett, mára már minden idők legünnepeltebb, és legjobban fizetett japán pornósztárja. Egy erotikus reklám után keresték meg a felnőtt filmesek, ő pedig nem tudott ellenállni a pénznek: első filmje után 2,6 millió dolláros szerződést íratott vele alá a Max, aminek teljesítése után ki is szállt az iparból. Vagyonát 10 millió dollárra (2,2 milliárd forint) becsülik.

A lista 4. helyén található a legjobb férfi szereplő. Az 57 éves Ron Jeremy még a Rekordok Könyvébe is bekerült, mert több mint kétezer pornófilmben szerepelt. Vagyona nagyjából 15 millió dollár (3,4 milliárd forint).

 

 

A dobogó 3. fokára Jesse Jane dolgozta fel magát, aki annak idején olvasott egy cikket Tera Patrickról, akkor döntött úgy, hogy neki is ott a helye a szakmában. (Amúgy később Patrick futtatta fel, és az ő filmjeiben kapott legtöbb szerepet.) Vagyona eléri a 25 millió dollárt (5,6 milliárd forint).

Tera Patrick idén is a 2. helyen szerepel. A szilikonmentes vonal képviselőjeként befutott pornósztár cirka 50 millió dollárt (11 milliárd forint) kaszált a szerepléssel, de 2006 óta már nem színészkedik. Jelenleg saját filmes cégét igazgatja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

A lista élén megint Jenna Jameson végzett, aki 2005-ben tört a csúcsra. Akkor 30 milliós forgalmat bonyolított, 15 milliós profit mellett. A pornószínésznő saját cégét, a ClubJenna-t annak idején volt férjével alapította, de már öt éve kivásárolta. Vagyona jelenleg eléri a 100 millió dollárt (22 milliárd forint). A Cautionary Tale című önéletrajza hat héten keresztül a The New York Times Best Seller listáján volt.

Forrás: velvet.hu/Pénzcentrum

Címkék: