Régi-új szóvivő az APEH-nél - Bakonyi távozik a hivataltól

Pénzcentrum2010. július 30. 14:02

Nem csak felsővezetői, hanem középvezetői szinten is történtek mozgások az elmúlt időszakban az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalon (APEH) belül. A Pénzcentrum információi szerint a szervezet új szóvivőt kapott, aki már több mint két hete irányítja az APEH kommunikációs munkáját.

Burillák Attila személyében 2010. július 14-étől új főosztályvezetőt és egyben új szóvivőt kapott az APEH - értesült a Pénzcentrum. Információink szerint az APEH korábbi szóvivője, Bakonyi Ágnes főosztályvezetői leváltását követően háromévnyi munkaviszony után augusztusban közös megegyezéssel távozik a hivataltól.

Az új szóvivő az állami adóhatóság Sajtó és Kommunikációs Főosztályát irányítja. A vezetőváltásról az APEH mindeddig nem adott ki közleményt, a főosztályvezető neve egyelőre nem szerepel az APEH honlapján található, a vezetők elérhetőségeit felvonultató listán sem. Burillák számára nem ismeretlen terep az APEH-kommunikáció irányítása, ugyanis az 1998 és 2002 közötti időszakban már betöltötte az APEH szóvivői posztját.

A Pénzcentrum kérdéseivel természetesen megkereste a régi-új szóvivőt, aki azonban elfoglaltságára hivatkozva egyelőre nem kívánt reagálni lapunknak.

Címkék: