Fotók: ember a műszerfalban!

Pénzcentrum2010. május 7. 11:32

A röszkei Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre egy görög férfi az általa vezetett görög rendszámú Alfa Romeo személygépjárművel.

A jármű vezetője úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

 


A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a jármű tételes vizsgálata mellett döntöttek, mivel felfigyeltek a műszerfal külsérelmi nyomaira. A gépkocsi műszerfalának megbontása során meglepődve tapasztalták, hogy a szűk, levegőtlen helyen egy pakisztáni állampolgárságú férfi rejtőzik.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A vámhatóság megtette az intézkedést az illetékes rendőri szerv felé, ahol mind a görög, mind pedig a pakisztáni férfi ellen eljárás indult.

Címkék:
alfa romeo,