Érméket és porcelánt csempészett a szerb autós

Pénzcentrum2010. április 22. 13:32

A röszkei Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre tegnap az éjszakai órákban egy svájci honosságú személygépjármű utasaként egy szerb állampolgárságú férfi.


A sofőr és utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal.

 


A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján a gépkocsi és a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek, amelynek során az utiholmi között elrejtve összesen 402 darab különböző középkori, római kori, valamint XVIII. és XIX. századi régiséget - cserép tálkát, alpaka levélnyitót, érmét, bélyeget, Meisseni porcelánt - találtak elrejtve.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A vámhatóság a közel 1 millió forint értéket képviselő régiséget lefoglalta, valamint a szerb férfi ellen csempészet vétség elkövetésének alapos gyanuja miatt eljárást indított.

Címkék: