Rajzzal lehet pályázni a nagy értékű APEH nyereményekre

Pénzcentrum2010. március 17. 13:32

Az adóval, az adózással való ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni - állítja az állami adóhatóság, és az adótudatosság fejlesztése érdekében rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak, melyre április 30-ig várja az APEH a rajzokat.

Pályázni két korcsoportban lehet. A 6 -10 illetve a 11-14 évesek alkotásait szakértő zsűri bírálja el. Az adózás világát személyes (családi) élmény alapján vagy elképzelt módon bemutató alkotásokat tetszőleges technikával készíthetik az iskolások.

Minden pályázó egy rajzot nyújthat be, amely A/3-as méretben készíthető tetszőleges színekkel és technikával. A pályamunkákat az APEH Központi Hivatalába, a Sajtó és Kommunikációs Főosztályra kell eljuttatni a 1054 Budapest, Széchenyi u. 2. címre.

A lezárt borítékra feladóként a pályázó jeligéjét és pályázati kategóriáját (életkorát) kell ráírni. A pályázati anyagot tartalmazó borítékba helyezve egy másik lezárt borítékban kell feltüntetni a pályázó és az iskola nevét. A feladó helyére ezen is csak a jeligét kell írni.

A nyerteseket levélben értesíti az APEH, a győztes pályaművek az APEH internetes portálján is megtekinthetők lesznek május 15-től, illetve az adóhatóság szándékában áll, hogy a közeljövőben egy kiadványba gyűjtve meg is jelentesse azokat. Mindkét kategóriában az első három helyezett nagy értékű ajándékcsomagot nyer.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A részletes pályázati felhívás szövege erre a linkre kattintva elérhető az APEH honlapján és több hazai ifjúsági magazinban is.

Címkék: