Kínos! Tovább szenved a kormányzati portál

Pénzcentrum2010. március 8. 11:32

Hiba miatt ma délelőtt sem érhető el folyamatosan a magyarorszag.hu internetes cím alatt lévő kormányzati portál és az Ügyfélkapu.

Időszakosan ismét elérhetetlen volt ma délelőtt a - március 1-jén megújult, majd röviddel az új arculat indulása után leállított - kormányzati portál. A múlt hét folyamán az üzemeltető Kopint-Datorg Zrt. visszaállította a március 1-je előtti oldalt, majd hétvégén az új weblap próbaüzemével próbálkozott.

A társaság korábbi tájékoztatása szerint a próbaüzem szombaton 8:00 órától vasárnap 14:00-óráig tartott. Az üzemeltető az időszak alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján döntött arról, hogy fenntartja-e vasárnap 14 óra után is az új felület próbaüzemét, vagy visszaállítja a régi oldalt - írták korábban a portálon.


Jelen állás szerint az új arculattal jelentkezik a kormányzati portál, azonban nem mindig sikerrel. Röviddel negyed tizenkettő után a fenti képen látható hibaüzenet fogadta a honlapot meglátogatókat. A weblap később percekig elérhető volt, majd ismét a hibaüzenet várta az odalátogatókat.

Címkék: