Az APEH a fiatalokat (is) próbára teszi

Pénzcentrum2009. november 2. 15:32

Nevezéssel indul az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal középiskolai vetélkedője, a RangAdó 2. A tavaly nagy sikerrel zajlott versengés célja a felnövekvő nemzedék adótudatosságának formálása, a tanulók adózási ismereteinek állandó bővítése.

A tavalyi első vetélkedőre 194 iskola 664 csapata nevezett. Az APEH azt reméli, hogy az idén is legalább ennyien, vagy még többen jelentkeznek az adózási ismeretekbe szórakoztatva betekintést nyújtó megmérettetésre.

A verseny ezúttal is hasonló rendszerben zajlik, mint a tavalyi debütálásakor, vagyis három internetes forduló után a regionális, majd az országos döntőket tartja meg az adóhatóság. Továbbra is 5 fős középiskolai csapatok nevezhetnek a vetélkedőre, az APEH internetes oldalán megtalálható jelentkezési lap kitöltésével. A csapatok e hét hétfőtől péntekig, azaz november 2-ától november 6-áig jelentkezhetnek az adózási tudáspróbára.

A RangAdó 2. első fordulójának feladatsora november végén jelenik meg, és egy hét áll rendelkezésre a kérdések megválaszolására.

Címkék: