Harry Potter transzvesztita kalandja: dollármilliárdok veszélyben

Pénzcentrum2009. május 7. 10:02

Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal színész közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóval. A 19 éves színész ezzel a több milliárd dolláros Harry Potter üzletet is veszélyezteti.

A The Sun brit bulvárlap értesülései szerint a 19 éves Radcliffe - akit világszerte nézők százmilliói csak Harry Potterként azonosítanak - közeli kapcsolatot ápol egy transzvesztita előadóművésszel.

Lady J, a New York-i "drag queen", azaz női ruhában fellépő előadó többek között Madonna, Alanis Morrissette és a Nine Inch Nails számaival szokott színpadra lépni, különféle klubokban.

A hírek szerint Lady J. és Radcliffe a napokban is együtt ebédeltek, sőt, tavaly állítólag kéz a kézben jelentek meg egy fogadáson. Egy, az előadóhoz közel álló forrás szerint Radcliffe igazán érdeklődőnek mutatkozik a transzvesztita kultúra iránt, és már több ilyen jellegű rendezvényen is megjelent.

Az eset azért keltett különösen nagy visszhangot, mert a nyáron mutatják be a legújabb Harry Potter filmet, amelynek természetesen ismét Radcliffe lesz a főszereplője. Egyes vélemények szerint az ilyen botrányok azonban rendkívül károsak a filmre nézve, hiszen sok szülő könnyen úgy dönthet, hogy a szereplők zűrös magánélete miatt nem engedi, hogy gyermeke megnézze az új mozit.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Számítások szerint az eddigi öt Harry Potter film 4,5 milliárd dolláros, azaz 955 milliárd forintnyi bevételt hozott. A hihetetlennek tűnő számok láttán érthető, hogy miért aggódnak a producerek a szereplők botrányai miatt.

Címkék: