Újabb leállás az OTP-nél: ezek a szolgáltatások nem fognak működni péntektől

Pénzcentrum2023. február 24. 07:05

Az OTP korábbi közlése szerint fejlesztési okokból 2023. február 24-én, pénteken 22.00-tól február 25-én hajnali 5.00-ig, az internetbank, az online személyi kölcsön és online folyószámlahitel igénylés, az eBIZ szolgáltatás, a Simple, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és a zsebek egyenlege,  valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető - közölte a bank. Márciusban is várhatók hasonló leállások.

Arról is tájékoztatták az ügyfeleket, hogy fejlesztési okokból 2023. március 18-án 23 órától március 19-én hajnali 1:30 óráig, az internetbank, az eBIZ szolgáltatás, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

A tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

Címkék:
hitel, bankszámla, bank, internetbank, pénzintézet, folyószámlahitel, otp, leállás, hitelintézet, rendszer, alkalmazás, személyi hitel, fejlesztések, szolgáltatások, smartbank,