Figyelem! Újabb leállás jön az OTP-nél: ezek a szolgáltatások nem fognak működni

Pénzcentrum2023. január 12. 10:14

Az OTP ügyfeleinke kiküldött korábbi tájékoztatás szerint tervezett fejlesztés miatt január 12-én, csütörtökön 22:00 órától várhatóan néhány óráig egyes digitális szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.  Lakástakarékpénztári funkciói nem lesznek elérhetők. Lehetséges, hogy ez lesz idén az utolsó leállás, mivel előre bejelentett szolgáltatás szüneteléssel kapcsolatban a bank csak a  egyes digitális szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek.

"Tájékoztatjuk Önt, hogy fejlesztési okokból 2023. január 12-én 22 órától, néhány órán keresztül, egyes digitális szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek" - írta a bank ügyfeleinek. Várhatóan nem ez lesz az egyetlen leállás januárban.

A ma esti digitális szolgáltatáskiesésen túl számíthatunk arra, hogy

  • 2023. január 22-én (vasárnap) 20 órától, néhány órán keresztül a lakossági hiteligénylések (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) szolgáltatás szünetelnek.
  • 2023. január 26-án (csütörtök) hajnali 1 órától, néhány órán keresztül, a bankkártyákhoz kapcsolódó tranzakciók (online és személyes vásárlások, ATM használat) nem lesznek elérhetőek.
  • 2023. január 29-én (vasárnap) hajnali 2 órától, egy órán keresztül az azonnali fizetés szolgáltatás részlegesen lesz elérhető. OTP és SZÉP számlákra érkező külső banki utalások és jóváírások nem teljesülnek, visszautasításra kerülnek. OTP-n belüli utalások (OTP-s számláról OTP-s számlára) szolgáltatás ezen időablakban zavartalanul működik.

"A tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint" - tájékoztattak.

 

Címkék:
hitel, digitális, bank, pénzintézet, otp, kölcsön, leállás, vasárnap, január, szolgáltatás, szolgáltatások,