Tovább bővülnek a lehetőségek: új fogyasztóbarát lakáshitel a piacon

Pénzcentrum2017. október 18. 18:30

A mai naptól igényelhetik az ügyfelek az új, Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt a Budapest Banknál. Ezen felül a bank vállalja, hogy a hánytalanul benyújtott dokumentációkat 5 nap alatt elbírálja minden saját jelzáloghitel-igénylés esetén.

2017. október 18-tól már a Budapest Banknál is elérhető a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, amellyel Magyarország területén lévő új és használt ingatlan vásárlására, valamint lakáscélú kölcsön kiváltására van lehetőség. A hitel felvételének egyik feltétele, hogy a kölcsön fedezetéül szolgáló ingatlanra a futamidő végéig vagyonbiztosítást kell kötni, minimum a kölcsönösszeg erejéig fedezetet nyújtó, legalább elemi károkra kiterjedően.

A minimum 2 millió, maximum 45 millió forintos hitelösszegre igényelhető konstrukció 5 és 30 év közötti futamidő mellett 5 vagy 10 éves rögzített kamatozással érhető el. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel akár már 4,24 százalékos kamattal és 4,33 százalékos THM-mel is igényelhető. A kedvező kamat érdekében nem kell semmilyen extra vállalást tenni, a bank ráadásul a felmerülő egyszeri költségeket vagy visszatéríti, vagy átvállalja.

Finanszírozást keresel?
A Pénzcentrumlakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshiteleket kínáló a bankok kötelezettséget vállalnak arra, hogy az értékbecslés beérkezésétől számítva a hitelbírálat nem tarthat tovább 15 napnál. A Budapest Bank megújított folyamatainak köszönhetően hiánytalanul benyújtott dokumentáció esetén mindössze 5 nap a hitelbírálati idő minden saját jelzáloghitel-igénylés esetén.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az idei év kiválóan alakul a jelzáloghitelezés terén a Budapest Banknál, az év első kilenc hónapjában ugyanis közel 26 milliárd forint jelzáloghitel-igénylést fogadtak be, amely az előző év azonos időszakához viszonyítva 58%-os növekedést jelent. Az átlagos igényelt hitelösszeg 10,8 millió forint, amelyet az esetek 85%-ában pedig használt ingatlan vásárlására fordítják az ügyfelek. 

Címkék:
hitel, lakáshitel, jelzáloghitel, fogyasztóbarát lakáshitel,