Leáll az egyik legnagyobb magyar netbank

Pénzcentrum2015. szeptember 18. 14:27

Karbantartási és fejlesztési munkálatokat végez az Erste bank péntek estétől szombat estig. Ez időre leáll a netbank szolgáltatás.

Szünetelni fog az Erste Csoport NetBank szolgáltatása

péntek 22:00 órától szombat 21:00 óráig

- jelentette be a bank honlapján. A szolgáltatás leállítására azért van szükség, mert karbantartási és fejlesztési munkálatokat végeznek a bank munkatársai. Ezen kívül:

2015. szeptember 19-én szombaton korlátozott ideig, 15:00 és 21:00 között további átmeneti fennakadások léphetnek fel rendszereinkben: Az Erste NetBank működése ez idő alatt változatlanul szünetel, az Erste TeleBank, valamint SMS szolgáltatásaink pedig korlátozottan lesznek elérhetőek

- olvasható a bank tájékoztatójában.

Az ügyfelek kényelme érdekében inkább azt javasolják, hogy a pénzügyi tranzakciókat időzítsék a korlátozás előtti vagy utáni időszakra.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2015. szeptember 19-én szombaton 15:00 és 21:00 időszakban az alábbi szolgáltatások viszont zavartalanul működnek:

  • bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül
  • fizetés és vásárlás bankkártyával
  • készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés (ez működni fog, de az utolsó ismert egyenleg alapján) ATM-en keresztül

Az egyébként szombaton is nyitva tartó bankfiókok is rendelkezésére állnak.

Címkék:
hitel, netbank, bank, erste, leállás,