Sietniük kell a közszolgáknak, ha állami támogatást akarnak

Pénzcentrum2012. június 15. 15:07

A közszférában dolgozók államilag támogatott gyűjtőszámlahitel szerződését legkésőbb 2012. július 1-jéig kell megkötni. A közszférában dolgozó Ügyfeleik számára javasolta az FHB BAnk, hogy írásbeli igénylésüket legkésőbb 2012. június 20-ig nyújtsák be.

A közszférában dolgozó devizahitelesek a vonatkozó jogszabály értelmében gyűjtőszámlahitelhez vissza nem térítendő állami támogatás kizárólag abban az esetben nyújtható, ha a gyűjtőszámlahitelre vonatkozó szerződést legkésőbb 2012. július 1-jéig megkötik. A jogszabályban rögzített határidőkre tekintettel a közszférában dolgozó ügyfelek számára javasolja az FHB Bank, hogy írásbeli igénylésüket legkésőbb 2012. június 20-ig nyújtsák be. Amennyiben a fenti időpontot követően nyújtják be támogatási igényüket, azt a törvényben meghatározott 15 napos ügyintézési határidőben tudja feldolgozni, így a támogatás igénybevétele a kérelem késedelmes benyújtása miatt meghiúsulhat!

A folyamatban lévő kérelem körében szintén fontos hangsúlyozni, hogy amennyiben a bírálat a határidőn belül megtörténik, de a szerződés tényleges megkötését az Ügyfél 2012. július 1. napjáig elmulasztja, a támogatás igénybe vétele szintén meghiúsulhat.

Címkék: