Bővül az Unicredit hálózata

Pénzcentrum2011. július 21. 12:02

Az UniCredit Bank igazgatósága döntést hozott arról, hogy elkezdi a korábban célként kitűzött, újabb fiókhálózati fejlesztések konkrét előkészítését. Döntése bázisaként értékelte a hazai gazdaságban beindult, kezdeti pozitív folyamatokat, a költségvetési fegyelem bázisán megerősödő nemzetközi befektetői bizalmat, s az ezekben rejlő további gyorsulási, növekedési lehetőségeket.

Az igazgatósági döntés alapján még az idén elkezdődnek a konkrét helyszínek kiválasztásához szükséges piaci felmérések, amelyeket 2012-ben követnek az alapos, összehasonlító értékelések, illetőleg már a beruházások direkt előkészületei is. 2013-ban, ami a speciális bankadó megszűntetésének éve is, az első 30 fiókot megnyitjuk és munkába állítjuk az ország különböző régióiban kiválasztott területeken. A következő években folytatódik a hálózat bővítése, amelynek hatékonyságát, ütemét, valamennyi részletét 2014-től évről évre értékeljük.

Az UniCredit Bank a hálózatbővítéssel párhuzamosan természetesen továbbfejleszti távoli elérést biztosító, s már ma is több egyedi szolgáltatást nyújtó elektronikus, valamint bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásait is.

 

Címkék: