Durva! Tízmilliós adóssággal küzd a Big Brother sztárja

Pénzcentrum2010. január 10. 11:02

Ismét a Big Brother tartja lázban a briteket. A világ legismertebb valóságshowja ezekben a hetekben különleges, celeb-verzióval jelentkezik. A résztvevők között van olyan híresség, aki egyáltalán nem titkolja, hogy csak a pénz miatt költözött be a BB-házba.

Nicola Tappenden, az ismert modell kerek-perec megmondta, azért vállalta a szereplést, hogy kifizethesse 35 ezer fontos (10,5 millió forint) hitelkártya-tartozását. A dekorítív hölgy még azt a kockázatot is vállalta, hogy a kapcsolata is rámehet a szereplésre.

 


Nicola T (ahogy a szakmában ismerik) vőlegénye ugyanis az ismert focista, Simon Walton menyasszonya. A sportoló pedig -a hírek szerint- nem igazán örül annak, hogy csinos párja egy valóságshow szereplője lett.

A modell felelőtlen költekezésével magyarázza hatalmas adósságát: "Úgy bántam a hitelkártyámmal, mintha csak készpénz lett volna. Mindig azzal fizettem, ha volt rajta fedezet, ha nem. Mit sem törődtem azzal, hogy manapság már egyáltalán nem keresek olyan jól, mint néhány évvel ezelőtt."

A pletykák szerint a TV-s szereplés mindenképp elegendő lesz ahhoz, hogy Nicola kifizesse tartozásait. Úgy tudni, a modell 50 ezer fontot (15 millió forint) kap azért, amiért beköltözött a BB-házba.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A karácsonyi költekezés hazánkban is problémát jelenthet a hitelkártyával vásárlók számára. Január közepétől elérkezik ugyanis a visszafizetés határideje is.

Ha kicsit többet költöttünk, mint amennyit megengedhettünk volna magunknak, a hitelkártyák szinte mindegyike lehetőséget ad a költések részletekben való törlesztésére. Ebben az esetben azonban a vásárlás napjától számított kamat terheli költéseinket. Ha lehet, igyekezzünk költéseinket teljes egészében visszafizetni a bank által meghatározott határidőig, így a kártyánk által nyújtott esetleges kamatmentes periódust is ki tudjuk használni.

Címkék: