Végleg lehúzza a rolót Hosszú Katinka étterme: mi történhetett?

Pénzcentrum2024. április 5. 16:35

Az Instagramon jelentette be Hosszú Katinka, hogy végleg bezárja éttermét. A háromszoros olimpiai bajnok úszó tavalyelőtt nyitotta meg első éttermét, ahol mindenmentes, "tiszta" ételeket és italokat árultak.

Az Instagramon jelentette be Hosszú Katinka, hogy végleg bezárja éttermét:

Kedves Vendégeink! A Kool hétfőtől sajnálatos módon véglegesen bezár. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést és bizalmat, nálunk a minőség és a vendégek, Ti voltatok az elsők. Mivel a minőség romlásával járt volna a Kool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk.

Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszó tavalyelőtt nyitotta meg első éttermét, ahol mindenmentes, "tiszta" ételeket és italokat árulnak, méghozzá fast food, vagy ahhoz közeli árakon. Vállalkozást indítani, pláne egy új éttermet jelen gazdasági körülmények között nem egyszerű, ettől függetlenül a sportolónő bizakodó, és hogy miért bízik ennyire vállalkozása sikerében - többek között erről is beszélt a Pénzcentrum Cashtag című csatornáján.

Címkék:
vállalkozás, étterem, vendéglátás, csőd, bezár, minőség, hosszú katinka, cashtag,