Radikális változást jelentett be Sulyok Tamás: mire készül az új köztársasági elnök?

Pénzcentrum2024. március 14. 13:57

Újévi beszéd helyett karácsonyi beszédeket fog tartani Sulyok Tamás. Az új államfő egy interjúban arról is beszélt: az ő "elnöki" ügye az idős, beteg, hátrányos helyzetű, magányos emberek segítése lesz.

Megfogalmazta Sulyok Tamás, mi lesz az ő saját "elnöki" ügye: Áder János a környezetvédelemért, Novák Katalin a családokat választotta, ő pedig az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került, ínségben szenvedő vagy magukról gondoskodni nem képes, idős, beteg, magányos emberek felé fordul, ők mindig számíthatnak a figyelmére - mondta az államfő a Mandinernek.

Az interjúban elárulta, hogy tervez egy fontos újítást az elnöki működéséhez kapcsolódóan:

Az újévi beszéd helyett karácsonyi beszédet fogok tartani. Ennek oka, hogy a karácsonynak mint keresztény ünnepkörnek és a szeretet ünnepének kiemelt szerepe van a magyar családok körében, nemzetünk egyik legfontosabb összetartó ereje

- magyarázta a köztársasági elnök. Arról is beszélt, a nyugodt nyugdíjas éveket cserélte le köztársasági elnöki feladatra.

Ennél megtisztelőbb életesemény nem történhet magyar emberrel. Kétségtelen, hogy a felkérés hirtelen és váratlanul érkezett, így a családban újra kellett tervezni, de mindenki támogatott a döntésemben

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- fogalmazott. A kegyelmi bortány kapcsán pedig kifejtette, a jövőben rendkívül kivételes esetben tud csak kegyelmet elképzelni.

Címlapkép: Koszticsák Szilárd, MTI/MTVA

Címkék:
karacsony, interjú, gazdaság, újév, elnök, köztársasági elnök, sulyok tamás, beszéd,