Horrorisztikus baleset: vonattal ütközött egy autós, még mindig küzdenek a sofőr életéért

Pénzcentrum2023. december 26. 16:48

Győr külkerületében a Szombathely és Budapest között közlekedő vonat elé hajtott egy furgon. A sofőr újraélesztése jelenleg is tart.

Egy autós a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre kedd délután Győrben. A furgon a Szombathely és Budapest között közlekedő vonattal ütközött – számolt be a Kisalföld. A Katasztrófavédelem beszámolója szerint a baleset a 8-as vasúti vonalon, a Tarkarét utcánál történt.

A tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett furgont, valamint az egység segít a vonat mintegy 150 utasának átszállni a mentesítő járatokra. A sofőr újraélesztése jelenleg is tart.

A baleset miatt a GYSEV személyvonatok helyett Győr és Ikrény között pótlóbuszok járnak. A Sopron-Győr-Budapest-Keleti pályaudvar vonalon közlekedő InterCity vonatok kerülő útirányon, Hegyeshalom érintésével közlekednek. A Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvar vonalon a Savaria InterCity vonatok Győrig közlekednek, illetve onnan indulnak – számolt be a Mávinform a Facebook oldalán, ahol minden utazót arra figyelmeztettek, hogy jelenleg legalább 30-40 perces késéssel kell számolni a vonalon.

Loading...
Címkék:
baleset, Budapest, vonat, facebook, sofőr, gazdaság, győr, autós, szombathely,