Kiszivárgott a videó: erről egyeztetett Putyin Kínában Orbán Viktorral

Pénzcentrum2023. október 17. 14:28

A két vezető többek között a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállításokról, valamint a nukleáris energiáról egyeztetett. A találkozóról nemrég megjelent egy friss videó is a Twitteren.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, találkozott egymással Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar kormányfő. A két vezető többek között a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállításokról, valamint a nukleáris energiáról egyeztetett. Orbán Viktor a megbeszélésen a béke fontosságát hangsúlyozta - közölte szűkszavú közleményben Havasi Bertalan.

Érekeznek a hírek a nemzetközi sajtóban a Putyin-Orbán találkozóról

Nemrég kiszivárgott egy rövidke videó is a tárgyalásról. A Twitterre felkerült videón Orbán Viktor és Vlagyimir Putyon látható, utóbbi néhány gondolatot is megoszt a hallgatósággal. Íme:

Vlagyimir Putyin arról beszél a felvételen, hogy

a jelenlegi geopolitikai helyzetben nem könnyű jó kapcsolatokat fenntartani az európai országokkal. Magyarország egyike azoknak az országoknak, akivel megmaradtak és még fejlődnek is Oroszország kapcsolatai.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán, MTI/MTVA

Címkék:
gáz, kínai, gazdaság, magyar, orosz, vezető, orbán viktor, egyeztetés, vlagyimir putyin,