Fontos tárgyalások indultak Kínával: ezért ment Pekingbe Orbán Viktor

Pénzcentrum2023. október 16. 09:38

Orbán Viktor Pekingben egyeztetett a kínai Li Csang miniszterelnökkel – derült ki a magyar miniszterelnök Facebook-posztjából.

Orbán Viktor Pekingbe látogatott, hogy találkozzon a kínai miniszterelnökkel, Li Csanggal. Az eseményről a kormányfő a Facebook oldalán számolt be. ahol elmondta, hogy Kína Magyarország legnagyobb külföldi befektetője. Az országunk célja pedig nem az elhatárolódás a cégtől, hanem a gazdasági együttműködés.

A magyar miniszterelnök még vasárnap utazott Kínába, ahol az Övezet és az út fórum harmadik csúcstalálkozóján vett részt, valamint hivatalos tárgyalásokat folytatott Kína vezetőivel. A kormányfő tájékoztatása szerint az út során találkozni fog még Hszi Csin-ping kínai államfővel, valamint a legnagyobb kínai vállalatokkal és a bankok vezetőivel is.

Sőt, a 24.hu információi szerint akár még Vlagyimir Putyinnal is összefuthat.

Loading...

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán 

Címkék:
Orbán, facebook, kínai, gazdaság, miniszterelnök, orbán viktor, kína,