Még mindig fennakadások lehetnek a magyar nagybanknál: foghatják a fejüket az ügyfelek

Pénzcentrum2023. október 6. 16:32

Az MBH Bank hivatalos nyilatkozata szerint már fennakadás nélkül működnek az online rendszereik, azonban több ügyfél is fennakadást tapasztalhat továbbra is.

Az MBH Bank online rendszerei működnek, nem tapasztalunk fennakadást, adataink szerint ügyfeleink zavartalanul használják összes digitális felületünket – válaszolta a Telex megkeresésére az MBH sajtóosztálya.

Azonban a bank elismerte, hogy néhány ezer ügyfél belépésénél továbbra is lehetnek fennakadások. Ezt támasztja alá az, hogy a laphoz a mai nap folyamán több telefonhívás és email is érkezett, amik arról szóltak, hogy továbbra sem tudják használni az MBH online felületét.

Azoknál az ügyfeleknél tapasztalható fennakadás, akik korábbi Budapest Bankos vállalati ügyfelek voltak

– magyarázta a bank, hozzátéve, hogy ezek az ügyfelek az átállás során új belépési kódokat, illetve új online felületet kaptak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azonban sok ügyfél még a régi felülettel, vagy a lejárt jelszóval próbál belépni a netbankba. A rendszer pedig biztonsági okokból letiltotta a próbálkozásaikat. Az MBH azonban hangsúlyozta, hogy attól még, hogy az online felületen le lettek tiltva továbbra is tudják az ügyfelek használni a bankszámlájukat.

Címkék:
netbank, bank, internetbank, online, gazdaság, magyar, ügyfél, ügyfelek,